Temptu Airbrush

Tökéletes HD alapozás

airbrush sminkAmikor egy smink készül, legyen az alkalmi vagy egy hétköznapi viselet,  feladat a korrigálás ami elfedi az apróbb bőrhibákat, egyenetlenségeket és az arc szimmetriájára való törekvés. A sminkkészítés alapja, hogy egy makulátlan hatású bőrrel tudjunk dolgozni, különben egy tökéletesen kivitelezett szemhéjsmink sem mutat jól.

A makeup-ban és a divatban egyaránt teljesen új távlatokat nyit a mai trend. A modellek, a film- és tv-sztárok manapság már természetes, melegen ragyogó arccal jelennek meg. A videoklipekben, a napi híradókban és a stúdió beszélgetések során is megszokottá vált, hogy gyönyörű arcokat látunk.

Az új felviteli technikák lehetővé teszik  a sminkesek számára, hogy minden egyes sminket modern, természetességet tükröző alapozással készítsen el.

A szép smink titka a tökéletes HD minőségű airbrush alapozás

A forradalmian innovatív és rendkívül népszerű airbrush makeup technika új lehetőségeket nyit a sminkelésben. Ez a jelenleg létező legmodernebb sminktechnológiai megoldás. Segítségével makulátlan, szinte retusált hatású, mégis minden eddiginél természetesebb és életszerűbb sminkeket készíthetünk.

A TEMPTU alapozás tökéletessége egyrészt a technológiának, másrészt az anyag minőségének és összetételének köszönhető:

  • Az airbrush technológia, más néven a festékszórás sokkal természetesebb hatású alapozást eredményez, mert az alapozót vékony rétegben tudjuk felvinni a bőrre vagy akár rétegezni úgy, hogy nem kelt maszkhatást.
  • A Temptu Pro festékek óriási előnye, hogy teljesen homogénen, egybe tud olvadni a bőrrel, mégsem tömíti el a pórusokat.
    Az airbrush fújás segítségével, pár csepp alapozóval az apróbb ráncokat is feltölthetjük úgy, hogy a festék nem ül be a mélyedésekbe. Pont az ellenkező hatást váltja ki, vagyis a ráncokat, mimikai vonalakat egyenlít ki.

Temptu érzékeny bőrre

Sok nőnek érzékeny a bőre, nem használhat akármilyen sminket, kozmetikumot. Ha magadra ismertél, itt a megoldás, üdítő airbrush smink az érzékeny bőröd számára!

Az érzékeny arcbőr vékony, így minden környezeti hatásra fokozottabban reagál a többi bőrtípusnál. Könnyen kipirosodik, húzódik, hajszálerek jelennek meg rajta. Nagyobb figyelmet és gondosabb ápolást igényel, óvni kell az adalékanyagoktól és a tartósítószerektől.

Az airbrush kitűnően alkalmas érzékeny bőrök sminkelésére, ugyanis a szórópisztolyos megoldásnak köszönhetően a smink leheletvékony, vagyis nem tömíti el a pórusokat, hagyja lélegezni a bőrt. Mivel a szórópisztoly nem érintkezik az arccal, nagyon higiénikus. Tökéletes megoldást kínál olyan helyzetekben is, amikor nem szabadna sminkelni (pl. bőrbetegség vagy herpesz esetén).

A Temptu S/B kollekciójának alapja az organikus szilícium

A szilíciumról tudni érdemes, hogy kötőszövetünk strukturális eleme részt vesz bőrünk, körmünk és hajunk felépítésében. Stimulálja és szabályozza a kötőszöveti sejtosztódást, megvédi a sejteket a szabadgyököktől és az oxidáció okozta károktól, megelőzi a korai öregedést, táplálja a bőrt és csökkenti a bőrmegnyúlás jeleit. Széleskörű előnyeinek köszönhetően szinte mindenféle eljáráshoz alkalmazzák testkezelésekben, bőrfiatalításnál, hajhullásnál, stria kezeléseknél, sebgyógyulás elősegítésére és immár a sminkelés során is!

Az airbrush technikának nem jelent kihívást az aknés, rosaceas bőr sem, mert egyenletes és tökéletes fedést biztosít egész napra. A Temptu festékek összetételének köszönhetően – más alapozókkal ellentétben nem rontja tovább a gyulladt, aknés bőrök állapotát – a szilícium sebgyógyító, regeneráló hatása is érvényesül.