Tegoder

TegoderA Tegor Spanyolország vezető gyógyszergyártó cégének laboratóriumában tiszta organikus, high-tech Tegoder kozmetikumokat prémium minőség, magas hatóanyag koncentráció és exkluzív csomagolás jellemzi.

A Tegor cég termelési folyamatai legmagasabb szintű minőség ellenőrzésnek is megfelelnek.

A TEGODERsagging-skin

Innovatív technológiával készített High-tech hatóanyagok és készítmények.

Az innovatív nanotechnológiával és biotechnológiával készült TEGODER high- tech termékek – melyeket mikrobiológiai, fizikai-kémiai elemzéseknek vetnek alá – garanciát adnak arra, hogy a kezelésekkel valóban késleltessük a ráncok megjelenését és 40 év felett is fiatalos és ragyogó külsővel rendelkezzünk.

Biotechnológia alkalmazásával

Tegoder

Napjaink legmodernebb, leghatékonyabb és legelőnyösebb hatóanyagokat sorakoztatja fel a készítményeiben, ami a növények DNS-ének kivonásával hasznosíthatók. Minden Tegoder  Cosmetics termékeinek alapját a gyógyszerkönyvi minőségű, tiszta növényi hatóanyagok adják. Pl.: Ázsiai tigrisfű (centella Asiatica), orchidea biokivonat, árnika, zöld tea kivonat, gyömbér, aloe vera, ábécéfű stb.

Nanotechnológia alkalmazásával

A liposzómánáTegoderl is kisebb nanoszóma felhasználásával, melyek még mélyebbre képesek a bőrbe jutni és sejtszinten felszívódni. Ezen a szinten megtapasztalható a speciális liposzómákba zárt peptidek, natív kollagén, botoxhatású peptidek, lizin, polarizált antktartiszi tengervízből származó tripeptidek erőteljes sejtregeneráló és fiatalító hatása.

Termikus RF hatású kozmetikumok alkalmazásával

Tegoder

A technológia lényege, hogy olyan hatóanyag-kombinációkkal aplikáltak a tudósok, amelyek önmaguktól váltanak ki fokozatos termikus hatást a bőrben. A dermisz ilyen irányú felmelegítése serkenti a természetes megújulási folyamatokat. A sejtek megújulnak, új kollagén alakul ki, a bőr feszesebb, simább tapintású lesz.

Minerál kozmetikumok alkalmazása

„Bőrépítő” ásványi anyagok, azaz a nyomelemek nélkülözhetetlenek az egészséges bőr működéséhez. Ha nincsenek jelen a bőrben, a vitaminok sem tudnak hasznosulni. Segítik a sejtek közötti információk átadását, melyek arra ösztönzik a bazális réteg sejtjeit, hogy regenerálják a  hámréteget. Az öregedés okozta bőrproblémákat és a dehidratációt az ásványi anyag tartalmú kozmetikumokkal ellensúlyozhatjuk.

TegoderTEGODER Kezelések

 • BŐRMEGÚJÍTÓ HÁMLASZTÁS
  Skin Peeling F3 program
 • GOLD ORCHID
  Orchidea biokivonat
 • DELUXE PLATINUM
  Platina és növényi őssejtkezelés a nanotechnológia csodája
 • DELUX INNOVATION
  Ultrahatékony sejtregenerálás, mélyrétegi thermostimuláció
 • PERFECT SKIN MINERAL
  Nyomelemek, ásványi anyagok, növényi komplexek és vitaminok
 • MEN FACE CARE
  tökéletes férfi arc
 • EYE CARE
  speciális szemkörnyék kezelés