Revitalgae

Mélyrétegi vízhiány, mély ráncok, megereszkedett bőr kezelése

Az öregedést úgy definiálhatjuk, mint egy természetes biológiai folyamatot, amelyen minden élőlény keresztül megy élete során. Minden szerves  anyagnak,  beleértve a bőrt is, a sejtregenerációs képessége fokozatosan csökken.

Strukturális változás jön létre és ennek az okai kereshetők  a – biológiai óra ketyegésében, ami genetikai kód, az emberi DNS megváltoztathatatlan szabályozói – molekuláris elváltozásokban, ahol kémiai anyagok, UV sugarak, szabadgyökök támadásainak kitéve megváltozik a bőr struktúrája – fény okozta bőröregedésben, mikor nemcsak a nap káros sugarai változtatják az elasztikus szerkezetet, hanem a képernyők, a neon, és halogén lámpák  káros sugarai sem kímélik a bőrt az öregedéstől. A szabadgyökök jelenlétben a legérintettebb támadási pontjai a kollagén és elasztikus rostok, a vérerek sajtfalai, a sejtfehérjék és az energia tartalékok.

Tehát a bőr rugalmasságának elvesztésének legnyilvánvalóbb oka a fokozatos dehidratáltság, ami idővel a bőr mélyebb rétegeiben is kialakul.

A bőröregedés megelőzésére, valamint csökkentésére, a mélyrétegi vízhiány, mélyebb ráncok, a megereszkedett, rugalmatlan bőr kezelésére ajánlom.

Az ALGODERMIA kiemelkedő hatékonysága a valódi algák regeneráló tulajdonságának köszönhet. A bőr folyamatosan élénk, rövid idő múltán oxigenizálttá és tonizálttá válik, a ráncok fokozatosan csökkennek. A hatóanyagok összetétele rendkívül gazdag vitaminokban, nemes olajokban és növényi kollagénben, melyek újjáépítik a bőrfelszíni emulziót így a bőr visszanyeri frissességét, és védekezőképességét.

Kezelés menete: letisztítás, peeling, tonizálás, aktív hatóanyag bevitel, masszázs, szemkörnyék ránctalanítás,  2 db tápláló pakolás, hidratálás

Kezelés                     ára / alkalom               9.000,- Ft                60’