Ránckezelések

leghatékonyabb ránckezelések miskolc nanoface Ránckezelések esetén nem csak a ráncot kell kezelni, hanem a bőrstruktúrán is jelentős változást  kell előidézni, tömörítés, mélyhidratálás formájában, ahhoz, hogy az elért eredmény látványos és tartós legyen.

Hiába a ráncfeltöltés, ha a bőr többi részén nem történik sejtregeneráló fiatalítás. A ráncfeltöltés csak a ráncokat simítja, de nincs hatással  a bőrsejtek saját fiatalító mechanizmusainak beindítására. Minnél korábban kezdődik a biológiai sejtregenerálás, annál tovább lehet kitolni a bőr fiatalon tartását.

ránckezelések miskolc nanoface stúdióA Nanoface exklusive esztétikai arckezelési között többféle intenzív ránckezelési kúra is megtalálható, melyek hatással vannak a már kialakult ráncokra, a bőr struktúrára és a liftingre is. Alapja a kollagén indukció, a nagy mennyiségű hyaluronsav bejuttatás és a mélyhidratáló hatás hosszútávú megtartása . A kezeléseket külön-külön, vagy kombináltan alkalmazva jelentősen javítható az esztétikai hatás, de nagyban befolyásolható az öregedési folyamatok lassítása, akár a Face Lift  arcizom tornáztatás vagy  a Air-OxyVitali hatóanyag injektálás a pórusok megnyitásainak segítségével. Az orvos-kozmetika adta lehetőségek közül a Lézeres Mezoterápia, a Derma-Mezo Roller és Dermapen fantasztikus hatékonyságának kihasználásával még a szem és a száj környéki ráncok  kollagén termelődésével  egyben a sejtek vízmegtartó képessége is nő. Így a mélyebb ráncok csökkentését műtéti beavatkozások nélkül képesek lehetünk a kozmetikai nanotechnológia és biotechnológia legmodernebb fejlesztésű hatóanyagait felhasználva a bőr (dermisz) mély rétegeibe juttatva eredményes fiatalodást elérni. A minden bőrtípus számára alkalmazható bőrmegújító orvos-kozmetikai hámlasztás a medical-peeling, ami   a bőrszerkezetre Anti-aging hatást gyakorolva egyenletes, üde, bőrképet tud produkálni.

A miskolci Nanoface Stúdióban a kozmetikai kezelésekre igényes vendégek megtalálják a számukra legalkalmasabb, leghatékonyabb innovatív ránctalanító orvos-kozmetikai non-invazív (vérzés néküli) kezeléseket, melyeknek hatásait sejtszinten lehet mérni. A változást minden vendég a  saját sejtjei újjászületésének tempójával ,  biológiai sejtmegújulásával, sejtregenerálódásával tud  fiatalos és megújított bőrt tapintani és a tükörben viszont látni a kezelési sorozatok  végeztével.

Mivel a saját sejtek vannak megújulásra késztetve így az újratermelődésnek és sejtosztódásnak időt kell adni, amit a saját szervezetünk irányít. Ezen folyamatok látványos eredménye fokozatosan jelenik meg az arcon a fiatalodás jeleit mutatva és érzékelve.

Alkalmazható eljárások:

 • Bőrmegújító peelingek
 • Meso Laser  sejtszintű hatóanyag bevitel
 • Mikrotűs kezelések
 • BLACK DIAMOND
 • DELUX ADVANCE
 • DELUX PLATINUM
 • TD CLINIC
 • Face lifting
 • Air-oxyvitali
 • Rádiófrekvencia
 • Thermage