Oxyalgae

Oxyalgae – Korpás szeborrea, oxigénhiányos fakó bőr kezelése

A korpás seborrhea, a száraz bőr e fajtájánál a faggyúkiválasztás sűrűbb és a faggyú a szaruréteg sejtjeibe hatol, így a szaru megvastagszik, megakadályozva ezzel a bőr lélegzését. Így ad bőrnek hamis, száraz látszatot! Ezt az esetet eltömődött pórusok, mitesszerek jellemzik. A seborrhea zsíros és korpás típusának egy közös tulajdonsága van: a mitesszerek. A mitesszer a túlzott faggyútermelés és a pórusoknál kialakult szaruréteg túlműködésének következtében jön létre. Ez a két tényező elzáródáshoz vezet, amely blokkolja a faggyúelvezető csatornákat, lezárja a szőrtüszőket és a baktériumokat. Ez a fiatalkori akné elsőszámú bőrkárosodásához vezet.

Kifejezetten azon bőrtipusok számára alkották meg, melynek mélyreható oxigenációra van  szüksége, és mindemellett a toxikus anyagok semlegesítésére. Az algák aktív összetevőire jellemző keratoplasztikus hatást ötvozve a tengeri iszap méregtelenítő képességeivel, az ápoló készítmény használatával jelentős antioxidáns és tisztító hatást tesznek lehetővé, így a bőr ragyogó és kisimult lesz, miközben csökken a mitesszerek kialakulása.

Kezelés menete:  letisztítás, peeling, tonizálás, aktív hatóanyag bevitel, masszázs, szemkörnyék ránctalanítás, tápláló pakolás, hidratálás.

Kezelés                ára / alkalom               9.000,- Ft               60