Meso-I-Laser Lifting

Youth Wonder

Peptid koncentrátum,  lifting hatással

A koktél koncentrátum kifejezetten a leghatékonyabb anti-aging kezelésre van összeállítva, mindig a vendég célirányos kezelését és bőrének állapotát figyelembe véve.lifting

Az erőteljes peptidekkel segíti a kollagén szintézist, erősíti  és feszesíti a szövetet és azonnali liftinghatást eredményez. A peptidek erősen serkentik a kollagén termelését azáltal, hogy a fibroblasztok kollagén szintézisét stimulálják. A lifting koncentrátumban megtalálható bőrfeszesítő hatóanyagok, olyanok többek között, mint a hyalrusonsav, peptidek, bentről kifelé haladva fejtik ki hatásukat, feszesítenek és természetes módon javítják a bőrképet. A Youth Wonder kiváló minőségű növényi kivonatai serkentik a bőr nedvesség tartalmának megőrzését, és a lifting hatás mellett védenek a káros környezeti hatásoktól is.

Az organikus Silicium és DMAE, illetve az Argirelin komplex hatásainak megfelelő arányban való bejuttatásával a ráncok kisimulnak.

Meso I Laser Lifting

liftingA liftingre ható orvos-kozmetikai eljárásoknál, jelentős hatással lehetünk a bőr struktúrára, a bőr tömörségére.

A kezelések erős bőrpírt eredményezhetnek, de ez gyorsan megszűnik, és érezhetően tömörebb, feszesebb bőrt lehet tapintani.  Az intenzív hatóanyagok  bevitelével  tartós, napok múltán is hatást növelő eredmények mérhetők. A visszajelzések szerint a kezelések végeztével, még heteken át tapasztalható a javulás és érezhető a bőrszerkezet változás.

Kezelés menete      ára/alkalom    17.000,- Ft       + dekoltázs 7.500,-Ft          60′-120′

  • tisztító lemosás
  • a bőr zsírtalanítása
  • lézeres kezelés (a sejtek biostimulációja)
  • orvos-kozmetikai peeling
  • fertőtlenítés
  • nagyteljesítményű orvosi- elektroporációval,  nagyon magas hatóanyagtartalmú, analitikai tisztaságú ampulla és szuperkoncentrátum a bőr mély rétegeibe juttatva.
  • peptidkoncentrátumokkal zárul a kezelés