Lézeres Mezoterápia

lézeres mezoterápiaA lézeres Mezoterápia egy új fogalom Magyarországon. Amerikában, Svájcban, Németországban, Angliában már elterjedt eljárás az olyan intézményekben, ahol a magas minőséget, fejlett technológiákat alkalmazzák és természetesen, ahol eredményes, látványos kezeléseket már rizikómentesen, kockázatok nélkül végeznek.

A lézer és az elektroporációs kezelés ötvözése eredményesebb kezelési eljárást és intenzívebb hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, felülmúlva az eddigi mezoterápia nyújtotta kezelések eredményeit.

A MESO I LASER, a lézer és a mezoterápia együttes hatásával minden feltétel adva van, hogy a sejtek és a hatóanyagok legintenzívebben fejtsék ki hatásukat annak érdekében, hogy a kezelni kívánt problémát – a mai tudomány állása szerint – a lehető leghatékonyabb high-tech, orvos-kozmetikai gépet használva, kockázatok és fájdalmak nélkül végezhessük.

Egyfajta sejt- és szövet gyógyulási folyamatot indítunk el, melynek következménye a fribroblaszt sejtek megnövekedett működése, és ezáltal a kollagén mátrix megújulása.  A fibroblaszt sejt lézeres kezelése azért fontos, mert ez a kötőszövetet alkotó, nagy alapsejt termeli a kollagént, melyeknek  jelentős szerepe van a bőr fiatalon tartásában és megújulásában.