Hydralgae

Felszíni vízhiány, finom ráncok

Száraz bőr esetén hiányos hidrolipid réteg alakul ki, mely nem képes megfelelően beépíteni a hámréteg sejtjeit, ezen kívül a hám és irharéteg sejtközi nedvességtartalma is jelentősen csökken. A bőr vékony, húzódik és repedezett, rendkívül törékeny és különösen érzékeny  a környezeti tényezőkkel szemben. A nap, a szél, a fény, a hőmérséklet ingadozás, a nem megfelelő kozmetikai termékek különösen problémát jelentenek ennek a bőrtípusnak és a korai öregedésért is felelősek lehetnek.  Két fő típusa van a száraz bőrnek: – dehidratált (alacsony víztartalmú),  – lipidhiányos (faggyúmirigy zsírtermelésének hiánya).

lipidhiányos jellemzője: hirtelen hőmérséklet változás, nem megfelelő kozmetikai termék használata könnyen érzékeny bőrállapotot okozhatnak. Először elvékonyodik, és porózusan hámlik, hosszútávon megvastagodik a szaruréteg és rövid idő alatt ráncossá válhat. Ebben az esetben elengedhetetlen a bőr olyan termékekkel történő kezelése, amelyek segítenek helyreállítani a hidrolipid filmréteget.

Dehidratált jellemzője: nagyon vékony bőr, amely könnyen berepedezésre, hámlásra hajlamos. Nem képes megtartani a nedvességet, ezért védelmet kell biztosítani a hőingadozásokkal szemben. A rendkívüli hidratálás – megfelelő kozmetikumokkal – nagyon fontos, mert ezzel megakadályozható az epidermiszben történő vízveszteség kialakulása.

Az ALGODERMIA a dehidratált bőr számára kifejlesztett arcápoló kezelése a bőr felszíni rétegeiben hat és olyan nélkülözhetetlen tápanyagokkal látja el azt, amelyek elengedhetetlenek a megfelelő hidratáltsági fok fenntartásához. A hatóanyagok összetétele rendkívül gazdag vitaminokban, nemes olajokban és növényi kollagénben, melyek újjáépítik a bőrfelszíni emulziót így a bőr visszanyeri frissességét, és védekezőképességét.

Kezelés menete: letisztítás, peeling, tonizálás, aktív hatóanyag bevitel, masszázs, szemkörnyék ránctalanítás, tápláló pakolás.

Kezelés                  ára / alkalom             9.000,- Ft               60’