Anti-aging

Lassítható, megelőzhető a korai öregedés – ez az anti-aging

Bőröregedésről…

A bőröregedés első jegyeinek megjelenése a bőrsejtek bizonyos életfunkciójának fokozatos hanyatlásának köszönhető. 25 éves kortól a sejtmegújulás mértéke 1%-kal csökken évente; a természetes eredetű antioxidánsok termelésének csökkenése következtében. A bőr irharétegében található elasztikus rostok lazábbá válnak, a felhámban elhelyezkedő vékonyabb rostok eltűnnek, míg a bőralja rétegében találhatók egyre jobban károsodnak. A kollagén rostok elnehezülnek és szerkezetüket visszafordíthatatlan módon megváltoztatják.

A kötőszöveti alapállomány a Hyaluronsav alapvető alkotóelemek hiányát mutatja, amely a sejtanyagcsere lelassulásából is fakad. Az érrendszer állapota romlik, és a legvékonyabb kapillárisok fokozatosan visszafejlődnek. A bőr alatti részen a zsírszövetek látványos csökkenése figyelhető meg. Mély és felszíni elváltozások a bőr általános funkcióin és struktúráján is észrevehetőek.

A ráncok általában a bőr biológiai struktúrájának minőségi és mennyiségi változásaiból fakadnak és különböző, természetes vagy előidézett okok (UV hatása) miatt alakulhatnak ki. A bőröregedés mértékét legfőképpen a rugalmatlanság elvesztésének mértéke határozza meg.

Ráncokról….

Mikor az emberek a 40. életévük felé haladnak, akkor tapasztalják a legjobban, hogy a bőrük már nem a „régi”, ugyanis 25 éves kor után a kollagén sejtek számai folyamatosan csökkennek, és ezzel együtt le is lassul az újratermelődés. Folyamatosan jelennek meg a ráncocskák, majd a mélyebb ráncok. A kezelés során nemcsak kifejezetten a ráncot szükséges kezelni, hanem a bőrstruktúra tömörítésére is nagy hangsúlyt kell fektetni, mivel csak így lehet az arc igazán fiatalos.

Hyaluronsav…

a szervezetünkben, pontosabban a kötőszövetkeinkben található természetes alkotóelem, amely serkenti a kollagén és az elasztin újraképződését, ugyanakkor a bőr folyadékmegkötő képességéért is felelős. Míg újszülöttként a legmagasabb mértékű hyaluronsav-tartalommal dicsekedhetünk, 40 éves korunkra ez már a múlté, hisz a mennyisége ekkorra már megfeleződik és évről évre csökken, amit befolyásolnak a különböző külső tényezők. Pl.: dehidratáltság (kevés folyadék bevitel), dohányzás, egyes bőrbetegségek, gyógyszerek, belgyógyászati betegségek, rossz kozmetikumok használata. 60 év felett a hyaluronsavnak már csak a 10%-a található meg a bőrben.

A hyaluron pótlásának folyamatosnak kell lennie életünk során. Nem  elég a kozmetikai professzionális nagydózisú táplálás és biológiai regenerálás. Ezt a pótlást otthon is folytatni kell naponta, mert a hyaluron olyan, mint a c-vitamin, folyamatosan bomlik.

Kollagén…

A kollagént eddig nem lehetett a bőr felszínén keresztül a mély rétegekbe juttatni, csak tűvel (tűs mezoterápiaval), ami nem mindenkinek nyújtott kellemes érzetet a bőrmegújítási kezelés során. Aztán a tűnélküli mezoterápia sem tudta a leghatásosabb eredményeket produkálni, főleg nem tartós eredménnyel párosulva, mivel a gépek teljesítményét tekintetbe véve nem volt a kozmetikusok kezében olyan  elektrokozmetikai gép ami nagy teljesítménnnyel elektroporációs feladatát igazán ellátta volna.

Peptidek…

A peptid komplexek gond nélkül képesek behatolni a sejtekbe és erőteljes fiatalító hatást, hibamentes, rugalmas, tökéletes szerkezetű bőrszövetet produkálni.

A peptidek (sejtmediátorok) az orvostudomány jövőjét jelentik.

A peptid bioregulátor, szerepe a szervek és szövetek újjáépítése, és a megbomlott funkciók visszaállítása. A peptidhiány jeletősen felgyorsítja a szövetek  elhasználódását és a szervezet öregedését.

Liposzóma…

Nagyon fontos anyag, mivel egyben szállítóeszköz és aktív hatóanyag is, amely tartalmaz egy vízoldható és egy zsíroldható részt, melyhez a hatóanyagok kapcsolódni tudnak. Nagyon hasonlítanak az emberi bőrsejtek alapszerkezetéhez.

Nanoszóma…

Nem egyéb, mint egy nagyon kicsi  liposzóma, főleg a zsíroldékony hatóanyagok bőrbe juttatását szolgálják:

  • a bőr mindegyik rétegébe képesek eljutni
  • a bőr hidratáltsága 100%-kal fokozható,
  • a hatóanyagok felvételével javul a bőr rugalmassága,
  • fokozódik a bőr védekező képessége,
  • csökken a bőr érzékenységére való hajlama.

Organikus…

Ami a természetben létrejövő, megtalálható anyag, de nem kémialiag előállított.

Hideglézer-, szoftlézer-terápia…

A módszer lényege, hogy a látható és láthatatlan tartományban lévő sugarak stimulálják a bőrben lévő sejteket, így élénkítik, vitalizálják őket. A bőrnek jobb lessz a légzése, a tápanyagfelvétele javul, a bőrben felhalmozott méreganyagok lebontása felgyorsul, emellett az infravörös hideglézer segíti  felépíteni a sejtek belsejébe juttatott hyalurongélek molekulaszerkezetét.

Szérumok, ampullák…

Az innovatív hatóanyag ampullák kis molekula méretüknek köszönhetően nagyon jó felszívódó képességgel rendelkeznek, és nagyon magas koncentrációban tartalmazzák az egyébként is erőteljes Anti-aging hatóanyagokat.

Az orvosi tisztaságú nanotechnológiával készült különleges, megbízható, hatékony szérumok és ampullák segítik az elektroporátorral  a bőr legmegfelelőbb rétegébe (dermiszbe) juttatni a mikrokristályokat, melyek ösztönzik a sejteket az újratermelődésre.

Kúrakezelés

Fontos kiemelni, hogy a kúraszerű alkalmazások nagyon fontosak, mert különféle kezelések egymásra építése, kombinált alkalmazása fokozza a kezelések hatékonyságát és növeli az elérhető látványosságot. A hatóanyagok szinergiája nagyon fontos, mert csak így tud hatásos és tartós lenni.

Az otthoni ápolás

Nagyon fontos otthon is a megfelelő minőségű termékek használata, mivel a szalonkezelések hatékonysága így tartható a legtovább.