Férfiak a szalonban

A kor a férfiakkal is halad, ami az ő bőrükön is nyomot hagy!

férfiakA férfiak is szeretik, ha kényeztetik őket…

Bőrük állapotának megőrzésére és javítására egyre gyakrabban vesznek igénybe professzionális  arcápoló kezeléseket.

Mai felgyorsult világunk megköveteli a férfiaktól is, hogy ápolt és egészséges külsővel jelenjenek meg a hétköznapokon is. Talán ennek is köszönhető, hogy egyre gyakrabban és bátrabban látogatják a kozmetikákat, és céljuk a bőrtáplálás és megelőzés. A tartós és látványos hatás elérése érdekében olyan kezeléseket választanak szívesen,  melyekkel a prevenció mellett az arc és fejbőr kényeztető kezeléseivel tápláló és problémamegoldó szuperhatóanyagok bevetésével a legjobb eredményt tudjuk elérni, és mindezt bensőséges, fesztelen légkörben, ahol biztonságban vannak és nem kell szégyenlősködniük.

Manapság már nem számít újdonságnak, hogy a férfiak is megfordulnak a kozmetikákban

Nyilvánvaló, hogy az összefüggés a mai kor követelményeiben keresendő. Alapvető az igény, hogy  ápolt külsővel rendelkezzenek, ami magabiztosabb megjelenést eredményez a számukra.

Miben tér el a férfibőr a nőitől?

  • magasabb a kollagéntartalma, kötöttebb, elasztikusabb és vastagabb
  •  a kollagén és elasztin rostszerkezeteik trapéz alakúak (a nőké téglalap) ezért feszesebb kötést biztosítanak és nagyobb ellenállásra képesek.
  • zsírosabb, vagy vegyes bőrtipusúak, tág pórusúak, comedóra hajlamosabbak
  • a borotválkozások alkalmával sérül a hidrolipid filmréteg a bőrön, így a természetes védő    bőrhatások is csökkennek
  • a bőrük 20% vastagabb, mint a nőké

E okok miatt az öregedés jelei később jelennek meg rajtuk és kevésbé látványosak, de szükségük van a megfelelő hidratációra, napvédelemre, és sejtmegújulásra. Idővel a bőrük nekik is fakulni, ráncosodni kezd, a szem alatti táskák, karikák megjelenései őket sem kerülik el.

Ezért  a tisztító, regeneráló, sejtmegújító  Anti-Agnig kezelések, és a megfelelő férfiak bőrére  kifejlesztett  otthoni termékek használata fontos a számukra.