Férfi arckezelés

Anti-age férfi arckezelés

uomini férfi arckezelésAz ALGODERMIA megalkotta a legérzékenyebb és a kényes férfi bőrök ápolására is tökéletes kollekciót. Tudatosan alakították ki az összetételt, melynél fontos szempontok voltak, a könnyed  állag, valamint a nyugtató, hidratáló, bőrszerkezet javító és faggyútermelést normalizáló  hatóanyagok. A kabintermékek használatával és az otthoni arcápolókkal tökéletes ápoltságot és első osztályú komfortérzetet biztosíthatunk.

Mivel a bőr felső rétege 15% -al vastagabb és durvább, mint a nőknek, a kollagén rostok szorosabb hálót alkotnak, így anatómiailag stabilabb a kötőszöveti rétegük. A szilárdabb kötőszöveti felépítés miatt a férfiak bőre védettebb az UV-sugarakkal szemben és a környezeti ártalmakkal szemben is. Ezért lassabban is öregszenek.

Ez nem azt jelenti, hogy a férfiak arcbőre mindenfajta környezeti tényezőknek ellenáll és nincs szükségük ápolásra!

A napi borotválkozás meglehetősen nagy megterhelést jelent a bőrünknek, és megközelítőleg olyan a hatása, mint a peelingnek. Ezért a bőr itt gyakran irritált és különösen érzékeny.

A férfihormonok (tesztoszteron) köszönhetően, a férfiak bőre általában zsírosabb és tágabb pórusú, mivel nem csak több, de nagyobb is a faggyúmirigyük ezáltal több zsírt termelnek. A bőrük jobban igényli a csökkentett zsírtartalmú, könnyed ápolókérmeket, szérumokat, zseléket.

Kezelés menete           ára / alkalom       15.000,- Ft               90′-120′

Letisztítás, peeling, tonizálás, masszázs,  szemkörnyék ránctalanító air-oxyVitali aktív hatóanyag bevitel,  anti-aging elektroporátoros kezelés, pakolás, hidratálás.