Skin peeling F3

SKIN PEELING – BŐRMEGÚJÍTÓ HÁMELTÁVOLÍTÁS

pigmentációs foltok, akne, ránckezelő hatással

Skin peelingE program segítségével nemcsak az elhalt hámsejtektől szabadíthatjuk meg a bőrt, hanem javul a vérkeringés és felkészíthetjük a bőrt a jobb és több hatóanyag befogadására is. Tapasztalataim alapján a mikrodermabráziós kezelésektől hatékonyabb eljárás.

A cél, hogy a mélyhámlasztás során kezelve legyen a felületi réteg egyenetlensége, mint a foltok, aknék és ráncok, ezáltal lehetővé téve egy fiatal, egészséges és megújult bőrréteg kialakulását.

Az eljárás során hármas peeling hatást biztosító professzionális enzimes, kémiai és mechanikai mélyhámlasztás megy végbe. Lúgos hatású, erős keratolikus tulajdonságokkal rendelkezik és képes eltávolítani a szaruréteg elhalt hámsejtjeit, ezzel csökkentve annak vastagságát. A bőr tapintása puhább, rugalmasabb lesz és kinézete fokozatosan homogénebb képet ad.

HATÁSAI

Skin peelingFelgyorsul a bőr öntisztuló folyamata, így a következő napokban tapasztalható ideiglenes bőrállapot romlás, főleg olajos vagy pattanásra hajlamos bőrnél .

Az intenzív tisztulás után optimális szabályozása lesz a faggyúmirigyeknek, javítja és kiegyenlíti a bőrt, szennyeződésektől mentessé válik, a nyitott pórusok bezárulnak.

Kiváló érett, öregedő, fénytelen bőrre, a sejtek megújítására, regeneráló kezelésére, továbbá hatékony a pigmentációs foltok halványítására, eltüntetésére is.

 

  • Skin peelinghámlasztásért felelős a szalicilsav, papain, bromelin, pálma magőrlemény
  • folthalványító hatása a coptis japonica gyökérnek van
  • antiszeptikus, gyulladáscsökkentő hatással a propolis, zöld csalán bír
  • faggyúnormalizálást laricil, B-vitamin csoportja adja
  • feszesítésért, rugalmasításért a hyaluronsav, szilícium, ásványi anyagok felelősek
  • a citrom kivonat a kapillárisok erősítését segíti
  • a fűzfa pórusösszehúzó hatású
  • keringés aktiválás, regenerálás a vanillin feladata
  • a méregtelenítő, nyugtató hatékonysággal bíró sage illóolaj segítségével  rendkívül produktív kezelések biztosíthatók.

Ajánlott kúrakezelés  6-8 alkalom, hetente egy alkalommal

 kezelés menete                ára/alkalom         arc         6.000,- Ft                   30′

– letisztítás, tonizálás, F3 peeling, hidratáló fényvédővel zárás.

Lehetséges mellékhatások: rövid ideig enyhe bőrpírt okozhat, melynek során a keringés és anyagcsere fokozásával megkönnyíti a további hatóanyagos kezelést, köszönhetően az erőteljes mélytisztító hatásának. A következő napokban felgyorsul a bőr tisztulási folyamata, így okozhat pillanatnyi rosszabbodást, elsősorban az olajos vagy pattanásra hajlamos bőrnél. Az intenzív tisztulást követően normalizálódik a faggyútermelés, csökken az aknék száma, kitisztulnak a pórusok, szennyeződésmentessé, üdévé és ragyogóbbá válik a bőr.