Cuperalgae

Rosacea, érzékeny bőr / kismamák részére is

Az érzékeny bőr három örökletes és progresszív fajtáját különböztetjük meg – kipirosodás fázisa alkalmankénti kipirosodás, akár egy  kiadós étkezés után, gyomor és bélhurut szervi probléma fellépésénél,  a hirtelen hőmérséklet változás, a vénás kapillárisok gyors értágulást és érszűkülést idéznek elő. Gyulladásos bőrpír fázis, a folyamatos kipirosodás ismétlődése a hajszálerek folyamatos tágulásához vezet, azaz a rosaceához. Ez bőrgyulladáson alapuló duzzadt hálózatot eredményez, melyek súlyosbítja a kellemetlen helyzetet. A gennyes, hólyagos fázis korai  felismeréssel és kezeléssel az esetek elenyésző hányadában alakul  ki, amikor a hólyagocskák eggyé válnak és gennyesedés jön létre.

A rosacea egy krónikus polimorf bőrgyulladás, amely főként az arcon alakul ki. Ezt a kezelést az érzékeny, rosaceára hajlamos bőrre fejlesztették ki. A hideg feldolgozású algákban található értékes hatóanyagok együttesen fejtik ki, rendkívüli védő hatást tesznek tesznek lehetővé az epidermisz számára a környező és atmoszférikus káros hatásokkal szemben.

Az UV-szűrők és gyulladáscsökkentő hatóanyagok jelenléte segít a rosaceára jellemző bőrtökéletlenségek megelőzésében és csökkentésében.

Kezelés menete: letisztítás, peeling, tonizálás, aktív hatóanyag bevitel, masszázs, szemkörnyék ránctalanítás, tápláló pakolás, hidratálás.

Kezelés                  ára / alkalom               12.000,- Ft               60’