Anti-Aging Specialitás

Anti-aging nem más, mint az öregedési folyamtok késleltetése.

ANTI-AGINGMára már sokak számára ismert fogalom az anti-aging kifejezés, ami nem csak az öregedési folyamatok késleltetéséről, hanem az egészségmegőrzésről, a munkaképesség tartós meglétéről is szól.

A kezelésekkel javíthatjuk a bőr rugalmasságát, tónusát, simaságát, ráncok mélységét, mennyiségét csökkenthetjük. Mind esztétikai látványban, mind minőségi érzetben  látványos,  érezhető változásokra képes kezeléssorozat, melyhez minden alkalommal személyre, problémára tekintettel keverhetők a rendkívül magas hatóanyaggal töltött analitikai tisztaságú ampullák.

Anti-aging kezelés hatására a bőr feszesebb és bársonyosabb lesz. Az arc, nyak, dekoltázs bőre megfiatalodik, hidratáltabb lesz, a finom ráncok kisimulnak, a mély ráncok enyhülnek.

Fontos kiemelni, hogy a kúraszerű alkalmazás nagyon fontos, mert a különféle kezelések egymásra építése, kombinált alkalmazása fokozza a kezelések hatékonyságát és növeli a kezelések látványosságát. A koncentrátumok és a kozmetikai krémek szinergiában vannak egymással, amik növelik a stúdió és az otthoni kiegészítő kezelések optimális hatását.

SPECIÁLIS ANTI-AGE ARCÁPOLÁSOK

4-6 kezeléssel látványosan feszes, fiatalosan ragyogó bőr….
Akár 8 év mínusszal büszkélkedhet!
Valódi megújulás!

A bőröregedés

A bőröregedés első jegyeinek megjelenése a bőrsejtek bizonyos életfunkciójának fokozatos  hanyatlásának köszönhető. 25 éves kortól a sejtmegújulás mértéke 1%-kal csökken évente; a  természetes eredetű antioxidánsok termelése fokozatosan csökken. A bőr irharétegében található  elasztikus rostok lazábbá válnak, a felhámban elhelyezkedő vékonyabb rostok eltűnnek, míg a bőralja rétegében találhatók egyre jobban károsodnak. A kollagén rostok elnehezülnek és szerkezetüket visszafordíthatatlan módon megváltoztatják.

A kötőszöveti alapállomány a Hyaluronsav alapvető alkotóelemek hiányát mutatja, amely a  sejtanyagcsere lelassulásából is fakad. Az érrendszer állapota romlik, és a legvékonyabb kapillárisok fokozatosan visszafejlődnek. A bőr alatti részen a zsírszövetek látványos csökkenése figyelhető meg. Mély és felszíni elváltozások a bőr általános funkcióin és struktúráján is észrevehetőek.

A ráncok általában a bőr biológiai struktúrájának minőségi és mennyiségi változásaiból fakadnak  és különböző, természetes vagy előidézett okok (UV hatása) miatt alakulhatnak ki. A bőröregedés  mértékét legfőképpen a rugalmatlanság elvesztésének mértéke határozza meg.