Age Attraction

Age Attraction: a magas hatóanyag tartalmú, orvos-kozmetikai termékcsalád

age attractionA Német gyártó cég fő szempontja a gyártás folyamán az volt, hogy erőteljes hatóanyagokkal dolgozzon és létrehozzon egy olyan minőségi orvos-kozmetikai termékcsaládot, mint az Age Attraction, mely az Anti-aging ránctalanító kezelések és otthoni ápolás során a lehető legmagasabb hatékonysággal működik.

INNOVÁCIÓ a haladás jegyében

A termékek megfelelnek korunk elvárásainak. Az anti-aging kozmetikumok iránt támasztott  legmagasabb elvárások és természetes összetevők ésszerű beépítése ma már nem ellentmondás.

A termékszériával sikerült a legjobb összetevőkön alapuló magas anti-aging hatékonyságot és a növényi összetevőkre fókuszálást egy ésszerű kombinációban egyesíteni. Filozófiájuk megerősítést nyerni azáltal, hogy a kozmetikában is aktuális kutatási irányzat növényi eredetű összetevők felé mutat.

A termékek állaga a luxust képviseli, a bőr számára kellemes érzést biztosítanak. Ugyanakkor a termékeket a magas bőrtolerancia jellemzi. Minden terméken elvégezték a bőrtolerancia tesztet és mindegyik kivétel nélkül kiválónak bizonyult.

Az Age Attraction termékek konzekvensen mentesek a bőrt terhelő összetevőktől.

Hatékony összetevők

Az Age Attraction termékfilozófiája kezdetektől fogva az volt, hogy csak és kizárólag alapos kutatásokon alapuló Anti-aging hatóanyagokat alkalmazzon. „ Divatösszetevőket”, melyek kizárólag marketing célúak – nem használ.

A Los Angeles Times szakértői felmérése megállapította, hogy az A vitamin és a peptidek mellett jelenleg hét anyag szerepel a legnagyobb figyelemmel kísért anti-aging hatóanyagok között, köztük a Para Zsázsa kivonat (acmella Oleracea) és a Carnosine (bőrerősítő peptid és erőteljes szabadgyök megkötő). Mindkét hatóanyag – további peptidek és hyaluron mellett – megtalálható a MAGIC WRINKLE stop koncentrátumban.

A dél amerikai Para Zsazsa növényi kivonata különösen gyors hatású összetevő, amely pontosan a  ráncképződésért felelős mechanizmusra fejti ki hatását, mely során az izmok kontrakciós aktivitását  gátolja. Németország első kozmetikai és testápolási professzornője, Dr. Martina Kerscher 4 olyan  anyagot nevezett meg melyeket tudományosan is hatékonynak tekinthetünk, köztük az A és C-  vitamin, B3 vitamin és a Q10-Koenzym. Ezek mindegyike megtalálható a különböző Age Attraction  termékekben.

KIVÁLÓ MINŐSÉG, KIVÉTELES EREDMÉNY

Az Age Attraction termékek a kiváló minőségű anti-aging hatóanyagok optimálisan magas  koncenrációjával hívják fel magukra a figyelmet. Hyaluron, vitaminok, peptidek vagy az innovatív  Para Zsazsa kivonat legtöbbször lényegesen magasabb koncentrációiban található meg az Age  Attracton termékekiben, mint más magas áru készítményekben.

A koncentrációk magas aránya többek között abban is felismerhető, hogy az összetevők  felsorolásában /INCI/ jóval előbbre találhatók meg. (megjegyzés: a kozmetikai termékeknél az összetevőket /ingredients/ koncentrációjuk szerint csökkenő sorrendben tüntetik fel.) A levegőtlen adagolóknak köszönhetően a tartósítás minimálisra csökkenthető és a termékek végig stabilan megtartják hatékonyságukat. Különösen fontos, hogy konzekvensen lemondanak a bőrt terhelő alkotóelemekről, mint pl.: PEG-ek, parabének, paraffinok, vazelin, ásványi olaj, színezékek, illatanyagok és állati nyersanyagok.

MESO I LASER és az Age Attraction hatóanyagok átütő sikere

  • eredeti orvosi elekrtoporáció és impulzus dióda lézerre megalkotott orvosi és kozmetikai berendezés,
  • nagy pontosságú technológiai alkalmazások, szabadalmazott eljárások ISO minősítés,
  • egyedi kezelési metódus lehetősége: lézeres mezoterápia,
  • nagyon magas minőségi elemek integrálása,
  • egységben integrált orvosi, kozmetológiai és kozmetikai területek kiváló alkalmazása,
  • több rétegű felhasználási lehetőségek: arc, test, hajgyógyászat,
  • német származás, fejlesztés, tesztelés,
  • kifejezetten a készülék kezelési metódusaihoz, igen magasan koncentrált orvos-kozmetikák felhasználására gyártott hatóanyagok,
  • a bőrt terhelő vegyszerektől mentes, gyors látványos és tartós eredmény.