A Nanoface Studio

Professzionális, Exkluzív…

Professzionális orvosi-kozmetikai gépek, orvos-kozmetikai hatóanyagok, exkluzív környezet, egyéni bánásmód…

A NANOFACE STUDIO-ban Miskolcon az egyik fontos szempont, hogy olyan esztétikai, kozmetikailag hatékony és teljesen biztonságos, mellékhatások nélküli eljárást tudjak biztosítani, ami egyértelműen a női, férfi anti-aging kezelést szolgálja. A másik szempont, az egyre fejlődő médiatechnika     HD minőségének   megfelelni a sminkelés területén Miskolcon is, amihez az airbrush-makeup professzionális smink alapozási lehetőségeit  kihasználva,  a  szakmai elvárások felsőkategóriás igényeit is kiszolgálva, a tűéles kamerák képei  előtt makulátlan  megjelenést tudjak  biztosítani. Amerikában már több tíz éve elengedhetetlen kelléke a filmesek és  fotósok  körében az airbrush-makeup alkalmazása. Minden előnyeit figyelembe véve kezdtem el képezni magam és használni a – számomra újfajta kihívást jelentő – egyre fejlődő sminktechnika nyújtotta lehetőségeit.

A Nanoface Stúdióban cél, hogy a magára igényes vendégek luxus igényeit kielégítve kellő komolysággal, ügyfél megbecsüléssel és luxuskategóriás, prémium minőségű, szuperkoncentrált,  kiemelkedően magas orvos-kozmetikai  hatóanyag tartalmú kozmetikai termékeket használva, élvonalbeli szolgáltatást nyújtani, és a leghatékonyabb  eredményt  elérni.

Manapság igazán nehéz feladat a kozmetikai ipar kínálatában rátalálni a minden igényt kielégítő, a  kor elvárásainak megfelelő minőségi, látványos, luxuskezelésekhez igazán tökéletes munkavégzést nyújtó, professzionális termékeket kínáló csúcsminőségű orvos-kozmetikai gépekre és hatóanyagokra.

Meso I laser , nanoface, anti agingMivel a miskolci Nanoface Stúdióban használt gép a Meso I Laser klinikailag is bizonyított, a  paciensek visszajelzései igen biztatóak,  az esztétikai kozmetikában is időszerűvé vált a bevezetése és hatékony  alkalmazása

Emellett nagyon jó eredményeket mutatnak az anti-aging és problémás bőr kezelésekben  a   Derma-Mezoroller és Air-OxyVitali injekt alkalmazások, melyek a mélyhidratált bőr, a  vitalizált bőr, a  ránctalan bőr, a feszes bőr, a tömörített bőr, a tónusos bőr, egyenletes felületű és színű  bőr  elérését együttesen vagy külön -külön alkalmazva napjaink leghatékonyabb anti-aging eljárását biztosítva a Nanoface professzionális kozmetikai kezelésekhez. Az elektromos Facelift kezeléssel az arcizom fejlesztése közben az arc kontúrvonala is látványosan átalakítható a Miskolc belvárosában található Nanoface kozmetikai stúdióban.

A professzionális kozmetikai termékek  palettáján sikerült rátalálni a prémium minőségű,  kiemelkedő hatékonysággal bíró allergia mentes  termékekre, melyet a Német Age Attraction, Olasz Algodermia, Spanyol Tegoder teszteléseivel  sikerült bizonyosságot szereznem, hogy az orvosk-kozmetika számára kifejlesztett laboratóriumi tisztaságú organikus hatóanyagok a nanotechnológia és a biotechnológia  ötvözéseivel mára már lehetőséget nyitva – a fiatalító, problémamegoldó, minőségi és egyedi, exkluzív kozmetikai kezelésekre   – a tudatos, öregedést késleltetni kívánók, sejtregenerálásért valóban tenni vágyóknak   Miskolc környékén is a  legmodernebb professzionális kozmetikai kezelési eljárásokat alkalmazva tudjonak fiatalodni és fiatalon maradni a biológiai korukat leplezve, a korai öregedésüket lassítva.

Mert a Nanoface Stúdió vendégei…. Miskolciak és Miskolc környékiek akik :

 • skin_treatments-originalegyedülálló professzionális kezelésekért nem szeretnének Budapestig utazni.
 • bőrüktől nem sajnálják a minőségi, professzionális, exkluzív kényeztetést
 • szeretnének innovatív megoldásokkal, a kozmetikai ipar adta lehetőségeivel élni
 • a leghatékonyabb nanotechnológiai eljárásokra nyitottak
 • biztonságos, allergiamentes, luxuskozmetikumokra vágynak
 • még időben lassítani szeretnék a biológiai  órájukat
 • visszafordítani szeretnék az idő kerekét
 • bőrproblémákkal küszködnek jó ideje
 • igénylik az egyéni bánásmódot, intimitás
 • a mai kor igényes elvárásainak szeretnének megfelelni
 • plasztikai műtét nélküli, produktív fiatalodási élményt szeretnének magukénak tudni

Mert a  Miskolci Nanoface Stúdióban…

egyetlen egy vendégre koncentrálva, kabinkezeléssel biztosított a törődés

a professzionális minőségi kezelés, egyediségét, exkluzivitását, intimitását személyre szabottan úgy lehet igazán kielégíteni, ha a vendég egyedül érkezik, és minden figyelem rá irányul .

a külső behatásokat kizárva testileg, lelkileg energetizálva ,megújult külsővel, belsővel, elégedetten gondolhat vissza a kozmetikai kezelésre,  ami valóban csak róla szólt!

Az esztétikai  kozmetika kezelések és az airbrus-makeup sminkek  időpont-egyeztetés után vehetők igénybe.

   Aki nyitott a kozmetikai  újdonságokra és a  különleges kozmetikai eljárásokra

bizalommal várom jelentkezését.

Lakatos Andrea

kozmetikus

airbrush-makeup sminkes

Nanoface Stúdió Miskolc

Kazinczy út. 13

+36 70/220-6655