Derma-mezoroller

Az esztétikai műtét elkerülhető!

Dermaroller-  Mezoroller-  Tűhengeres  bőmegújítás

Valódi hatékonyság, szembetűnő változással…

A fiatalító, bőrprobléma-, hajprobléma- megoldó kezelések elengedhetetlen kelléke a napjaink leghatékonyabb kozmetikai eljárásai közé sorolt   mikrotű-hengeres beavatkozás. A sejtszintű biostimulációval, saját öngyógyító folyamatokra ösztönzött immunrendszer a megújult sejteknek  utat nyit – az évek haladtával egyre csökkent sejtaktivitás elvesztésének búcsút intve –  egy újra   struktúrált  bőrfelszínt nyerve az egyre több, fiatalabb osztódásnak indult új sejtek vízmegtartó képességével, kollagén rostok, elasztin rostok újra termelődésével egy megújult, feszes, hidratált, tónusos bőrképet alkotva.

 A ránckezelő,  hegkezelő, tág pórus csökkentő, pigmnetfoltjait,  kezelni kívánók  Miskolcon professzionális fiatalító exkluzív kozmetikai kezelésnek vethetik magukat alá ami a Nanoface Studio-ban megtalálható.

Aki időben felismeri a lényeget…

A derma-mezoroller egy kollagénindukciós eljárás, melynek lényege, hogy a  rengeteg mikrosérülés hatására, – melyet a hengeren lévő közel 200 db tű okoz. A felszíni sérülés immunfolyamatokat indít be a szövetek gyógyítására. Aktivizálhatók a fibroglaszt sejtek ,  beindul a kollagén elasztin és egyéb bőralkotó elemek termelődése, így megújul a bőrfelszín. A tág pórusok, ráncok, atrófiás hegek tompítására, akár eltüntetésére kiválóan alkalmas.

Egyes helyeken szárazon alkalmazzák, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a magasan koncentrált mikromolekuláris hatóanyag koktélok bejuttatásával a bőr mélyebb rétegeibe, lényegesen jobb és tartósabb  eredményeket lehet elérni .

Derma-mezorollerFiatalítás, bőrmegújítás  sejtregenerálással

A hengerléssel a bőrünkben lévő fibroblaszt  sejtek több kollagént képesek termelni, így  magasabb vízmegkötő képességüknek köszönhetően a bőr feltöltődik,kollagén rostok termelődése 300-400%-kal  fokozódik az apró mikrosérülések biológiai aktiválásra késztetik a sejteket. A bőr feszesebb, kisimultabb üdébb és egészségesebb lesz. A saját kollagéntermelődés mellett kiemelt fontosságot kapnak  a bejuttatott hatóanyagok,- hyaluronsav, vitaminok, gyógynövények, homeopátiás szerek kombinációi – melyeket különböző eredetű problémákra nyújtanak  megoldást.

Az időben elkezdett kezelésekkel elkerülhetők a sebészeti beavatkozások, egyes problémákra csak a derma-mezoroller hozhat látványos változást

  • A ráncok csökkennek, kisimulnak,  a tág pórusok összehúzódnak, a bőrhibák eltüntethetők…
  • A mély és erős szemráncok , száj körüli ráncok, a cigarettaráncok csökkentésére  a legalkalmasabb kezelési eljárás.
  • Az akne okozta, hegek okozta esztétikai problémák kezelésére kiváló megoldás!

A sérülésekkel a heges rostok fellazulnak, az új szövetekben  beindul a vérkeringés és a regenerációs folyamatokkal egységesebb bőrfelszín alakul ki.

Derma-mezoroller